Daniela Soroceanu, vestita prefecta de Neamt, a descalecat astazi pentru a treia oara consecutiv la o sedinta de consiliu local Roznov, unde spun gurile rele ca ar fi fost trimisa la ordin politic in scop de razbunare politica, adica sa-i caute nod in papura primarului Ionel Ciubotaru a carui fiica a parasit PSD si CJ Neamt unde era consilier judetean, pentru partidul lui Ponta. O fi avand Ciubotaru pacatele lui, ca orice primar, dar e cam mult sa folosesti o institutie ca Prefectura pe post de sperietoare politica, asa cum face Daniela Soroceanu, cea care se vede un fel de șefă a primarilor, cand in Constitutie scrie clar ca între prefect si primar nu exista niciun fel de subordonare.

Daniela Soroceanu si-a facut aparitia cu vreo 10 minute inainte de sedinta cu o masina care din cate stim noi nu apartine Prefecturii Neamt, condusa de George Harabagiu ce parea sa fie un fel de aghiotant la negru, pentru ca nu avem cunostinta sa fi fost angajat vreodata la Prefectura. Harabagiu este un fost jurnalist nemtean, cu Dragnea-PSD pana la moartea in cuget si-n simtiri, el devenind mai cunoscut publicului larg dupa celebrul scandal Halep-Firea, de pe vremea cand Hara (cum îi mai spun amicii) era seful comunicatorilor online PSD la nivel national.

Daniela Soroceanu a cam amutit la vederea reporterului TvmNeamt, intrand brusc in silenzio stampa atat la sosire cat si la plecarea din primaria de la Roznov, refuzand sa raspunda la intrebarile puse de noi. În materialul video de mai jos, puteti vedea o Daniela Soroceanu extrem de aroganta, asa cum îi sta bine unui prefect platit din bani publici. Desi i-am explicat ca raspunsurile nu sunt pentru noi, ci pentru contribuabilii care o platesc, Daniela Soroceanu a preferat sa taca. Poate data viitoare va fi ceva mai comunicativa, pentru ca noi vom insista sa obtinem niste raspunsuri la intrebari pe care presa de tip trompeta nu i le va pune niciodata.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. A aparut xanax? Daca a venit cu el inseamna ca l-a angajat la prefectura in locul lui Nita. Ce echipa, profesionisti unul si unul. Eu nu inteleg de ce primarul ala din Roznov ii baga in seama. Daca are nevoie de ceva sa scrie si sa nu stea la discutii cu specimenul ala psd-ist.

  2. Buna ziua,
    Am aflat ca am apărut in publicația dumneavoastră , intr – o ipostaza absolut normala si fireasca . Ma bucura interesul fata de persoana mea ( tinind cont de faptul ca am facut demersurile legale , la vremea respectiva pentru oficializarea titulaturii “ TVM “ in calitate de administrator a doua companii care au legalizat acesta denumire ) Nu voi face nici o referire la subiectul reportajului dumneavoastră ( abordarea jurnalistica cit si întreaga responsabilitate , aparținându-va direct ) . Pentru o corecta informare a publicului d- voasta , fac precizarea ca am prezentat in plenul sedintei Consiliului Local Roznov , motivele si temeiul legal al prezentei mele acolo. De asemenea, va informez ca din ratiuni de confidențialitate nu imi este permis sa furnizez detalii suplimentare , in ceea ce priveste prezenta mea in instituții ale statului roman , alături de demnitari ai Romaniei ( atit in tara cit si in străinătate ) Pentru detalii suplimentare, va rog sa va adresați organelor abilitate . Aveți la dispoziție , cadrul legislativ care va permite asta. Pina atunci , am rugămintea de a modera comentariile in care este specificat numele meu, permitindu-mi astfel sa pot acționa legal in consecinta fara a implica ( neaparat ) răspunderea proprietarului acestui domeniu . Dupa cum ati observat , am comentat civilizat , fara preudonim , cu adresa de e-mai valida. Nu am jignit si nu am insultat pe nimeni. Am pretenția sa fiu tratat la fel. Iar oricine are alta părere , sa si- o exprime ASUMAT ! Nu ascuns dupa un nick name . O primăvara frumoasa va doresc.Cu respect,

  3. Citesc si ma minunez. “din ratiuni de confidențialitate nu imi este permis sa furnizez detalii suplimentare, in ceea ce priveste prezenta mea in instituții ale statului roman , alături de demnitari ai Romaniei ( atit in tara cit si in străinătate ) Pentru detalii suplimentare, va rog sa va adresați organelor abilitate.” Acelasi personaj bolnav. Ce ratiuni pot fi sa te afli in preajma unui prefect, altele decat ca esti angajat al acelei institutii, mai ales ca vizita era la o primarie. Deci esti platit din bani publici. Dar ceea ce m-a facut sa rad a fost fraza cu adresarea la organele abilitate. Tovarase, esti in vreo situatie dificila sau esti angajat al vreunui serviciu secret? Iar o iei pe aratura.

  4. pai cam pe aratura a fost mereu…chiar si atunci cand vorbea singur in fata camerei sau mai ales atunci…Cum dracu` pupincuristii au tupeu? Ei constituie o specie aparte care fac rau natiunii..la acest personaj…pupincurismul se intrepatrunde cu aroganta…Am o intrebare..pentru tov fost jurnalist(studii ad-hoc din gard) dumnealui nu a aflat ca in limba romana se scrie cu i din a ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.