Duminica, 25 septembrie, la Alexandru cel Bun, va avea loc prima editie a manifestarii ”Ziua Antreprenorului”, organizata de Primăria comunei.

Conceput ca un mijloc de promovare a intreprinzatorilor din comună, evenimentul se va desfasura incepand cu ora 13, pe terenul de sport al școlii din Bistrița.

Pana astăzi, își anuntasera participarea 12 întreprinzători privati din comuna. Printre acestia va fi si fermierul Dan Crușitu, care le va prezenta consătenilor săi, oi de rasă de la propria lui fermă.

Atmosfera va fi intretinuta de Ansamblul Floricica de la Munte, de un grup de copii talentati de la Scoala Vaduri, care vor sustine un program artistic, dar si de alti artisti din comuna.

Toamna se numara bobocii, cum spune românul, așa că organizam aceasta actiune, cu scopul de a prezenta cetatenilor din comuna, anumiti intreprinzatori locali, care-si vor expune munca de peste an, iar cei prezenti la manifestare, vor putea vedea si vor putea cumpăra produse făcute aici la noi, in comună, de oameni cu spirit antreprenorial, cu care ne mândrim, pentru că și ei, prin munca lor, contribuie la bunastarea intregii comunitati”, spune primarul Ion Rotaru.

Daca aceasta prima editie va avea succes si se va bucura de aprecierea localnicilor, ”Ziua Antreprenorului” la Alexandru cel Bun, va fi organizata și in anii urmatori, mai precizeaza Ion Rotaru. 

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.