Daca in toata tara este cod rosu de canicula, la Shopping City Piatra- Neamt a fost cod rosu de poluare olfactiva in aceasta dupa amiaza.

La redactie au ajuns poze cu urmele lasate de un cetatean care nu  mai avut timp sa ajunga la toalete, acestea fiind plasate undeva la mijlocul distantei intre cele doua capete ale cladirii.

Nu stim daca intarzierea s-a datorat vreunei megaoferte in fata careia persoana a ramas stana de piatra, insa pana sa ajunga personalul care se ocupa cu curatenia, atmosfera in mall a fost una de razboi chimic, cu oameni aproape lesinati, grabindu-se spre iesiri. In lipsa unui plan de evacuare in caz de atac chimic, unii si-au luat norocul dupa ei pe talpi si l-au intins pe o distanta mare, cam prin tot culoarul dintre spatiile comerciale.

Dupa acest episod, recomandam administratorilor sa investeasca in noi toalete la care oamenii sa aiba timp sa ajunga in timp util, si pana atunci, in colaborare cu ISU Neamt sa amenajeze niste puncte de prim ajutor in care sa existe si masti de gaze, nu de alta, dar se poate lasa cu victime colaterale.

Conform unor superstitii populare, cei de la NEPI ar trebui sa se astepte la incasari record in perioada urmatoare. Sa nu spuna ca n-au avut noroc la Piatra- Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.