Actualizare stire- 15 noiembrie:Numitul TRĂSNEA IOAN, de 80 de ani, din Costişa, dispărut la data de 9 noiembrie a.c., a fost găsit.

La data de 12 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au depistat, pe raza localităţii Hemeiuş, pe numitul TRĂSNEA IOAN, de 80 de ani, dispărut la data de 9 noiembrie 2019.

Acesta a fost preluat de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Costişa şi condus la domiciliul său.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că, pe perioada dispariţiei, bărbatul s-a aflat pe raza judeţului Bacău şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Stirea initiala: Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului TRĂSNEA IOAN, de 80 de ani, din Costișa.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați, la data de 11 noiembrie a.c., de către un bărbat, de 60 de ani, din Costișa, cu privire la faptul că tatăl său, TRĂSNEA IOAN, de 80 de ani, a plecat de la de la domiciliu, în data de 9 noiembrie a.c., și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,75 – 1,80 m, greutate – 65 de kilograme, ochi căprui, constituţie astenică, păr grizonat.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră, pantaloni maro, pe cap purta o șapcă neagră, fiind încălțat cu pantofi negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Săvinești, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.