Un bărbat din Piatra Neamț a murit ieri seară, după ce a căzut cu tot cu bicicletă, de pe puntea de la ștrand. Acesta a intrat pe punte, deși există un ditamai indicatorul care interzice accesul, pentru că reparațiile încă nu s-au finalizat, locul fiind un șantier.

La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe o puntea pietonală și ar fi decedat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Piatra-Neamț, ce se deplasa pe o bicicletă, ar fi trecut de gardul de delimitare al unui șantier în lucru, ce era îngrădit cu plase metalice și mesaje de avertizare, ar fi pătruns pe puntea pietonală, căzând în gol de la o distanță de aproximativ 6 metri.

Din nefericire echipajul medial sosit la fața locului a constatar decesul bărbatului.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat insp. Ciofu Ramona- IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.