Ionel Arsene (presedintele CJ Neamt, presedintele PSD Neamt, inculpat in doua dosare penale si prieten la catarama cu Liviu Dragnea) mușcă mana intinsa de cel care l-a ajutat cand a fost arestat. In sedinta CEX PSD care este inca in desfasurare la Bucuresti, Arsene a fost unul dintre cei care a cerut excluderea din partid a lui Marian Neacșu, secretar general PSD, informeaza stiripesurse.ro

Neacsu este unul dintre liderii PSD care in februarie 2018, cand Arsene a fost arestat pentru 30 de zile, i-a tinut partea si a cerut membrilor de partid sustinere si solidaritate pentru seful PSD Neamt. „Probabil că ar trebui citită în această cheie (a susţinerii n.r.) inclusiv prezenţa mea aici. Am ţinut în mod deosebit să fiu prezent la nivelul organizaţiei nemţene nu numai pentru o îmbărbătare formală ci pentru faptul că trebuie să dovedim susţinere şi solidaritate faţă de colegul şi prietenul nostru, Ionel Arsene“, a declarat Neacsu la inceputul lunii februarie in timpul unei vizite la Piatra- Neamt, nota vestea.net la vremea respectiva.

Întrebat dacă, Arsene este un inculpat ca oricare altul sau un trofeu, Neacşu a răspuns clar: ”Părerea mea este că mai degrabă ar putea să fie socotit un trofeu. Mi-e greu să înţeleg – evident că am foarte puţine cunoştinţe ce se întâmplă în dosarul ăla spre deloc, că nu am de unde, în afară de ce am văzut în presă – dar pentru o faptă care se pare că s-ar fi petrecut cu multă vreme în urmă, dacă s-ar fi petrecut, să fii întâi chemat în calitate de suspect şi apoi să şi ai de a face cu o propunere de arestare preventivă, pentru o faptă veche, nu mi se pare cea mai potrivită abordare. Cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă (…), Ionel Arsene a avut o serie de poziţii foarte-foarte serios argumentate împotriva a ceea ce noi numim “Statul paralel”, mai spunea Marian Neacsu in apararea lui Arsene, cel care acum îl vrea exclus din partid.

Coincidenta sau nu, Oana Bulai (supranumita si mimoza lui Arsene) fost county manager al judetului Neamt, parasutata la Bucuresti pe postul de consilier al premierului Dancila, tinea ieri pe contul ei de facebook, o predica despre respectul si iubirea fata de semeni si despre oamenii lipsiti de scrupule. ”Să nu credeți că nu apreciez inteligența, dar ea, fără prezența sufletului nobil, nu face nici doi bani! Mai degrabă strâng mâna bătătorită de muncă a unui țăran simplu, decât să mă plec în fața unei somități lipsite de scrupule.

Întotdeauna îi voi respecta și îi voi urma pe oamenii care își iubesc țara, își iubesc și respectă semenii, simt cu sufletul, gândesc cu mintea și au curaj și determinare să facă bine celor din jur.

Dacă îi iubești pe cei din jur, te pot bănui că îți iubești și țara!”, spunea ieri Oana Bulai intr-un mesaj care parca anticipa gestul de astazi al lui Arsene.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.