Consilierul judetean Neculai Andoni a incetat din viata, vineri dimineata, in urma unui tragic accident.

Potrivit primelor informatii, consilierul judetean a fost practic zdrobit de un bustean in timp ce incerca sa-l masoare, in incinta unei unitati cu profil de activitate exploatarea lemnului. A fost chemata imediat Ambulanta dar medicii nu au putut decat sa constate decesul. Neculai Andoni a lucrat ani de zile in cadrul Directiei Silvice Neamt, era cunoscut ca un bun specialist in domeniul sau, iar din luna martie se pensionase. Membru cu state vechi in organizatia PNL Neamt, Neculai Andoni a fost ales consilier judetean la alegerile locale din 2012. Colegii sai de partid si de Consiliu Judetean au ramas socati la aflarea vestii.

Dat fiind faptul ca tragedia s-a produs in incinta unitatii unui operator economic, Inspectoratul teritorial de Munca Neamt cerceteaza cauzele si imprejurarile acestui eveniment, produs la un loc de munca. In paralel si IPJ Neamt face o ancheta pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Neculai Andoni a intrat in PNL in 2007, adus in organizatia PNL Neamt de actualul deputat Vlad Marcoci, pe atunci si el membru PNL. Anterior, a fost membru PSD, iar in 2008, a candidat pentru functia de primar al municipiului targu Neamt din partea PNL, fiind o buna perioada de timp presedinte al organizatiei locale PNL targu Neamt. A fost consilier local in Consiliul Local targu Neamt si din 2012 a devenit consilier judetean PNL, dupa ce a candidat pe listele USL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.