UPDATE: VIDEO- ”MAREA CONFRUNTARE PIATRA- NEAMT 2016” INREGISTRAREA INTEGRALA

Dezbaterea electorala intre candidatii la primaria Piatra- Neamt din aceasta seara, a fost una de succes, cu o organizare ireprosabila, cu replici de bun simt intre candidati dar si cu momente hazlii, la care sala s-a amuzat copios. Totul s-a desfasurat in sala de festivitati a consiliului judetean Neamt, cu incepere de la ora 17 si a durat peste trei ore.
DSC_0105

La dezbatere nu a avut curaj sa participe si Dragos Chitic, cel care pe tot parcursul zilei de ieri si de astazi a inventat tot felul de scuze penibile prezentate in articole de presa comandate: ba ca nu a fost invitat, ba ca nu a stiut, ba că se teme că îi dau ”na- na!” ceilalti candidati.

Au mai lipsit Aurelia Simionica si Traian Cociorba, desi ambii anuntasera ca vor fi prezenti, asadar, au fost fata in fata opt candidati: Liviu Harbuz- PSD, Laurentiu Dulama- PMP, Florin Roca- PRU, Cristian Tomulet- PNT, Catalin Dragusanu- ALDE, Valerica Fratila- PND, Andrei Ignat- independent si Ana Monda- M10.

Evenimentul, singurul de acest gen organizat in Piatra- Neamt, l-a avut ca initiator, organizator si amfitrion pe jurnalistul Daniel Vinca jurnalist Vestea, secondat de Valentin Balanescu jurnalist mesagerulneamt.ro . Parteneri media au fost postul de televiziune TVM Neamt, televiziunea online turntv.ro si site-ul de stiri vestea.net

Dezbaterea a fost structurata in patru etape, vorbitorii au avut timp limitat pentru fiecare raspuns, s-au adresat si intrebari intre candidati. nu au lipsit ironiile de bun simt, gesturi de bune maniere (Liviu Harbuz a oferit un buchet de flori Anei Monda la inceperea dezbaterii), dar si momente de amuzament la care sala a izbucnit in hohote de ras la diverse gafe ale unor candidati, cum a fost momentul in care numele lui Cristian Tomulet a fost pocit in ”Cristian Murgulet”, sau cand Florin Roca (PRU), a scapat un porumbel referindu-se la o intrebare pe care avea dreptul sa o puna unui candidat si a iesit ceva de genul: ”Mai intai vreau sa i-o pun doamnei Monda”.

DSC_0025

In sala au avut acces doar sustinatorii candidatilor, cate 15 persoane pentru fiecare.

Dezbaterea a putut fi urmarita live pe site-ul Turn Tv si in cursul zilei de maine va putea fi urmarita inregistrarea pe internet pe siteul nostru, pe site-ul Vestea.net si pe Turn TV online.

Toti candidatii si sustinatorii lor au apreciat pozitiv desfasurarea si organizarea dezbaterii, atat de dorita de pietreni.

Ionut CORFU

DSC_0219 DSC_0216 DSC_0139 DSC_0128 DSC_0085 DSC_0075 DSC_0066 DSC_0062 DSC_0059 DSC_0105

 

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. O dezbatere reusita!Felicitari organizatorilor si candidatilor prezenti la confruntarea electorala!Proiecte de programe interesante,respect intre competitori ,iar starea de normalitate degajata cu acest prilej,conduce la ideea ca se poate si asa.Candidatul care a convins va fi ales duminica primarul municipiului Piatra Neamt!Pe mine m-a convins domnul Liviu Harbuz si ii voi da votul meu!

  2. Daca vrei sa fii primar si te-ai inscris in batalia pentru primarie, treci la dezbateri si spune alegatorilor ce vrei sa faci, ce program ai de viitor, nu sta pitit in dosul unor binevoitori, care spun numai ce vreti voi . Toti candidati prezenti la aceasta dezbatere merita felicitari, dar cel mai mult apreciez prestatia domnului Liviu Harbuz.

  3. Lașitatea își spune cuvântul, dacă vreți să fiți primar trebuie să aveți și tupeu, nu să stați retras într-un colț acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.