Doua incendii au avut loc luni, provocate de aparate electrocasnice, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

Luni, 12.12.2016, la ora 16:59, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un apartament din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat un ofițer și șase subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate medie, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiului a ars mâncarea dintr-o tigaie uitată pe aragaz. Cauza probabilă a incendiului: aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Luni, 12.12.2016, la ora 14:47, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Filioara, comuna Agapia. La locul producerii evenimentului s-au deplasat un ofițer și doisprezece subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. În urma incendiului a ars anexa gospodărească, pe o suprafață de cca. 100 mp. Cauza probabilă a incendiului: aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Tot luni, pompieri au intervenit la un incendiu produs la o pubela si la un incendiu de vegetatie uscata:

Luni, 12.12.2016, la ora 16:13, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o pubelă ecologică din orașul Tîrgu Neamț. La locul producerii evenimentului s-au deplasat cinci subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate medie, din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. În urma incendiului au ars: pubela ecologică și cca. 500 kg de deșeuri din hârtie și carton. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Luni, 12.12.2016, la ora 12:46, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată, în vecinătatea străzii Dimitrie Leonida din municipiul Piatra Neamț. La locul producerii evenimentului s-au deplasat patru subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate medie, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars aproximativ 30 mp de vegetație uscată.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.