Gelu Cracana, cunoscutul suporter al cubului de fotbal Cehlaul, lanseaza maine a cincea carte. Subiectul cartii, este bine-nteles FC Ceahlaul.

Cartea cuprinde intervalul dintre anii 1992-2015, din momentul preluarii clubului de catre Gheorghe Stefan, anii de glorie sub conducerea acestuia si pana la sfarsitul dureros pentru iubitorii fotbalului din Neamt.

Continutul este in totalitate format din materiale de presa (stiri, interviuri, editoriale), in ordine cronologica , din 1992 pana in 2015.

Lansarea cartii va avea loc vineri, 20 octombrie, la ora 17, la Muzeul Constantin Grigoriu din incinta Stadionului din Piatra- Neamt, iar prezentarea va fi facuta de criticul literar, Cristian Livescu.

Spatiul in care va avea loc lansarea va cuprinde si o impresionanta expozitie cu aproape 2.000 de poze din colectia personala a lui Gelu Cracana, cu instantanee din istoria clubului Ceahlaul.

La eveniment si-a anuntat prezenta si primarul Dragos Chitic.

Autorul a declarat ca vrea sa aduca mii de multumiri celor care l-au ajutat sa tipareasca aceasta carte: Moldocor SA, SC Suporter SRL, Cracana Gelu Lucian, Toader Stet, Doru Botez.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Mai florian sau cine ai fii nu poti sa afirmi fara dovezi ca tata este un betivan si ca ar mai fi dat peste o vecina cand era sub influenta bauturilor alcoolice si ca parintii nu ne educa tu nu cumva esti una dintre persoanele pe lare le deranjeaza ca nu am vrut ca ne retragem dosarul sau nu iti place ca mers mai departe si nu am dat inapoi.
    Da poti sa vii sa intrebi vecinii ca parintii nostri nu ii bat pe bunici mei si ei nu se ascund prin vecini .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.