O angajata ANAF Neamt cu functie de conducere, va fi cercetata de procurori la sesizarea ANI, dupa ce s-a descoperit ca a incalcat legea, semnand documente care vizau firma sotului acesteia. Functionara ANAF este suspecta de savarsirea infractiunii de conflict de interese.
Comunicat ANI: NEGURĂ DELIA RODICA, Funcționar public de conducere în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Neamț
SESIZARE PARCHET
Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către NEGURĂ DELIA RODICA a infracțiunii de „conflict de interese” (text în vigoare până la 28 iulie 2017), prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât, prin semnarea în calitate de conducător al organului de executare, a documentelor care au stat la baza continuării unor măsuri de executare silită (constând în vânzarea la licitație a unor bunuri imobile) a societății comerciale al cărei administrator și asociat unic este soțul persoanei evaluate, a existat un interes de natură patrimonială pentru acesta.
De asemenea, la data de 02 mai 2017, în calitate de conducător al organului de executare, NEGURĂ RODICA DELIA a semnat procesul-verbal privind eliberarea sumei rezultată din executarea silită, conform căruia, în temeiul prevederilor art. 259 din Legea nr. 207/2015), s-a procedat la distribuirea sumei de 54.007 lei (rezultată din vânzarea bunurilor scoase la licitație) pentru stingerea obligațiilor datorate de către societatea comercială al cărei administrator și asociat unic este soțul persoanei evaluate.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.