Senatorul PSD de Neamț, Răzvan Cuc, a vorbit într-o emisiune la Monitor TV despre o posibilă nouă candidatură la primăria Piatra Neamț.

Întrebat dacă va candida, acesta a făcut mai întâi un profil al candidatului care s-ar putea impune în Piatra Neamț la alegerile de anul viitor. ”Candidatura nu-i un lucru simplu. Candidatura nu presupune doar să ne jucăm de-a imaginea și să dăm bine în fața poporului. Candidatura presupune să ai experiență în administrație. O experiență reală, asumare, determinare, nu frică.

Văd foarte mulți care se pregătesc să candideze -și nu vorbesc de noi, vorbesc în general- care își fac tot felul de… creează personaje. Oamenii s-au plictisit de personaje. De ce? N-o să fie niciunul Făt Frumos. Ăla vine el pe cal alb și vine cu o soluție și face și la Piatra, face și spitalul, face și autostrăzi, face… Nu. Ăla trebuie să știe bucata lui. Și ce-i mai important, e să știe să colaboreze.

Cred că oamenii s-au săturat de scandaluri și de fricțiuni între oameni. Oamenii trebuie să știe să colaboreze, și PNL-ul, și PSD-ul și USR-ul și cine o mai intra… nu știu, AUR și așa mai departe. Cel care va ști să coalizeze în jurul lui, acela va fi și cel care va putea duce mai departe frâiele orașului”,a declarat Răzvan Cuc la emisiunea ”Revista presei altfel…”, realizată de Cezar Filip.

În ce privește un răspuns exact privind o posibilă candidatură la primărie, Răzvan Cuc a spus că așteaptă rezultatele sondajelor comandate de PSD, ceea ce înseamnă că nu exclude o astfel de posibilitate. ”Eu nu știu dacă voi candida sau nu. Eu aștept sondaje. Sondajele vorbesc, faptele vorbesc, experiența vorbește”, a mai spus senatorul PSD, prin fapte, referindu-se la investițiile făcute în infrastructura rutieră din Neamț, pe vremea când acesta era Ministrul Transporturilor, cu susținerea PSD Neamț.

De notat ar mai fi că Răzvan Cuc a avut o prestanță ca de manual de comunicare politică în această emisiune (fără atacuri șoșociste sau critici deșănțate la adresa adversarilor politici, ba chiar cu aprecieri pozitive când a fost cazul), lucru mai rar spre deloc întâlnit la PSD-iștii nemțeni în ultimii 8-10 ani.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cuc țepar de profesie și un mincinos fără egal. Ai sa ieși primar când va zbura porcul. Mergi la Giurgiu și candidează ca la Neamț ai făcut kktul praf și ai tepuit oameni de buna credinta

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.