Scandal de proportii ieri, la organizația județeană a PSD Iași. Mai mulți membri au cerut demisia baronului PSD Maricel Popa din fruntea filialei. La sediul filialei a avut loc o întâlnire a membrilor de partid nemulțumiți de Popa. Oamenii au trimis chiar o scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, prin care au cerut îndepărtarea lui Popa din fruntea filialei, scrie bzi.ro.

Scrisoarea a fost semnată de 150 de oameni, membri de partid sătui de modul cum Popa conduce filiala. PSD-istii ieșeni i-au transmis lui Maricel Popa că nu conduce „o secție de iobagi” si că a ajuns unde e, prin votul lor. Desi a fost asteptat să discute fata in fata cu membrii de partid, liderul PSD Iași nu a venit să le asculte nemulțumirile pentru că nu ar fi avut timp, au spus cei care au participat la ședinta cu scantei.

Maricel Popa, supranumit baron PSD de Iasi, este cunoscut pentru relatiile foarte apropiate cu baronul PSD de Neamt, Ionel Arsene. Cei doi au pus la cale afacerea spitalului modular-fantomă de la Lețcani, pentru care CJ Neamt si CJ Iași au platit peste 13 milioane de euro în timpul pandemiei. Spitalul nu a functionat niciodata, iar acum este trecut in conservare. Recent, CJ Neamt a aprobat achizitionarea unei masini de lux de la reprezentanta Toyota din Piatra Neamt, care apartine fiicei lui Maricel Popa. Arsene este condamnat in primă instanta la 8 ani si 4 luni de închisoare pentru fapte de coruptie și s-a autosuspendat (de fațadă) din functia de presedinte al PSD Neamt, dupa prabusirea podului de la Luțca. El este in continuare si presedinte al CJ Neamt.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.