Incendiile de miriste parca nu mai contenesc si le dau batai de cap pompierilor aproape zilnic. Dupa ce in week-end au fost sapte incendii de acest fel, luni s-au mai produs trei.

”Luni, 01.08.2016, la ora 10:49, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată în vecinătatea cimitirului din comuna Horia. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Roman cu o autospecială de stins incendii şi un membru al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei. Forţele au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

La întoarcerea din misiune, la aproximativ un km. de zona unde au acţionat, pompierii au observat un alt incendiu de vegetaţie, pe care l-au stins în scurt timp şi în urma căruia a ars vegetaţie, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. Cauza probabilă a fost tot focul deschis în spaţii deschise. La intervenţie o participat şi pompierul voluntar.

Luni, 01.08.2016, la ora 20:50, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din municipiul Roman, strada Izvoarelor. La locul indicat s-au deplasat 10 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Roman cu două autospeciale de stins incendii. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia ars mirişte, pe o suprafaţă de aproximativ un hectar. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.”, se arata intr-un comunicat ISU Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.