Raportul ISU in privinta cauzelor izbucnirii incendiului de la Piata Centrala este asteptat sa ajunga pe masa conducerii CMI Urban, din clipa in clipa. Potrivit directorului Ioan Fiterau, respectivul raport ar trebui sa fie facut public in cursul zilei de marti, iar dupa ce va fi studiat urmeaza sa se reia dezbaterea in privinta acordarii despagubirilor de catre firma asiguratoare.

Ioan Fiterau, director CMI Urban Piatra Neamt
“Asteptam ca in cursul zilei de marti sa primim raportul celor de ISU, pentru a sti cu exactitate, cauzele izbucnirii incendiului. In functie de acest raport discutam in continuare cu firma asiguratoare. In continuare insa, in Piata Centrala se face curatenie atat in partea unde s-a demolat, in zona unde sunt amplasate containerele pentru colectarea fierului rezultat in urma taierii halei arse, si se pregateste terenul pentru decopertarea celeilalte parti. In paralel s-a trecut la montarea primului cort pentru comerciantii care vand legume si fructe. Cortul se monteaza in zona dinspre strada Baltagului spre fabrica Ema”

Cortul, primul de acest fel, este cel mai mare pe care l-au putut gasi autoritatile pietrene, astfel incat cat mai multi vanzatori sa-si poata vinde marfa in conditii decente, mai ales ca se apropie sezonul rece.

Aurelia Simionica – Viceprimar Piatra Neamt
“Deocamdata acesta este primul cort, cu dimensiunile cele mai bari si beneficiaza si de un sistem de incalzire. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa mai aducem alte doua astfel de corturi, insa de dimensiuni mai mici, cxare vor fi montate pe celelalte laterale ale pietei”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.