O casa a fost distrusa aproape in totalitate astazi (22 august) in urma unui incendiu, pe str. Amurgului (Valea Viei) din Piatra- Neamt.

Izbucnirea flacarilor a fost anuntata la 112 in jurul orei 11, cand cineva a vazut ca iese fum din pod. Pompierii au reusit sa scoata la timp o butelie cu gaz din locuinta, inainte ca aceasta sa explodeze. Nu s-au inregistrat victime, insa locuinta a fost grav avariata. Cauza incendiului nu fusese inca stabilita, dar ar putea fi vorba despre un scurt circuit produs la instalatia electrica.

Si la Raucesti o casa s-a aprins noaptea trecuta, informeaza ISU Neamt: ”Noaptea trecută(22.08.2018), la ora 01:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Răucești. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamţ, fiind sprijiniți și de un voluntar cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Răucești.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul locuinței realizat din astreală de lemn cu învelitoare din plăci de azbociment cu o suprafață de aproximativ 180 metri pătrați, tavanul din lemn pe o suprafață de cca. 30 metri pătrați și aproximativ 500 kg cereale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic al curentului electric de la un mijloc de iluminat electric lăsat sub tensiune”

Ionut CORFU (sursa video: ISU Neamt)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.