După ce a fost acuzat ieri de PNL Neamt că este ”sfidător și indiferent față de comunitățile afectate de calamități, prefectul PSD Adrian Niță le raspunde liberalilor, spunand că in perioada invocata de acestia, nu au fost apeluri la 112 prin care sa se anunte calamitati, in timp ce el era la un festival si la o zi de comuna și dă asigurari că este preocupat in permanenta de problemele judetului. ”Traversăm o perioadă ciudată în care, în situații total necunoscute, se amestecă tot felul de „cunoscători“. Fără a aduce în atenția voastră falsele probleme identificate de către „Biroul de presă” al unui partid, o entitate fără viață, având în vedere că nu e vreun nume, vreo voce asumată care să aibă curajul să anunțe marile dureri ale nemțenilor, pentru corecta informare, țin să vă aduc la cunoștință următoarele aspecte:

Urmare a avertizărilor și atenționărilor din 02.07.2022 NU s-au înregistrat pagube, dovadă fiind raportul operativ al ISU Neamț, anexat. Astfel, în perioada de timp amintită NU au fost apeluri la 112 care să semnaleze probleme generate de precipitații abundente, nici gospodarii inundate sau drumuri blocate.

Vă asigur că mă preocupă în permanență problemele comunității, indiferent de natura lor, iar astfel de situații nu m-ar putea lăsa indiferent în eventualitatea în care s-ar produce, așa cum am demonstrat și până acum.

În contextul în care nu s-au înregistrat calamități provocate de ploile din acest weekend, am răspuns invitației de a participa în timpul meu liber la două evenimente festive, unde am mers cu drag și am salutat niște oameni gospodari, care s-au bucurat să fiu în mijlocul lor.

Dragi nemțeni, nu vă lăsați pacăliți de propaganda măruntă a unui partid care promovează prin conducerea sa petrecerea timpului liber în compania unor interlopi, așa cum a relatat presa centrală!”, transmite prefectul Niță pe grupul de presă al Prefecturii Neamt.

Comunicatul PNL care a generat reactia prefectului:

PNL Neamț: ”Prefectul Adrian Niță, sfidător și indiferent față de comunitățile afectate de calamități”

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.