Primaria Piatra- Neamt anunta masuri pentru codul portocaliu de ger care va cuprinde o mare parte din tara, in intervalul 26 februarie- 1 martie. Astfel, politistii locali se vor ocupa de persoanele fara adapost care vor fi duse la centrul din Speranta iar la Publiserv se va lucra in schimburi in asa fel incat sa se poata interveni 24 de ore din 24 daca este nevoie.

Comunicat de presa, Primaria Piatra- Neamt:

Loading...

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteorologică de Cod portocaliu de frig începând cu 26 februarie, ora 3:00. Temperaturile vor fi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, până pe 1 martie, ora 10.00.

Având în vedere faptul că judeţul Neamţ se va afla sub atenţionare de Cod portocaliu de temperaturi scăzute, primarul Dragoș Chitic a dispus personalului din cadrul Poliției Locale să desfășoare împreună cu personal din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială activități de patrulare în zonele cunoscute ca fiind frecventate de persoanele fără adăpost, pentru identificarea acestora și transportul lor la centrul special amenajat în cartierul Speranța. Pe toata perioada friguroasă, Primăria Piatra-Neamţ asigură cazare în Centrul  din cartierul Speranţa pentru persoanele fără adapost. Cetățenii pot sesiza Poliția Locală cu privire la existența persoanelor fără adăpost pe raza Municipiului Piatra-Neamț la numărul de telefon: 0233231300.

Pentru menţinerea căilor de circulaţie publice în condiţii corespunzătoare,  societatea  Publiserv va acţiona în schimburi,  fiind pregătită să intervina 24 de ore din 24 pentru îndepărtarea zăpezii şi împrăştierea de material antiderapant. Pentru probleme legate de deszăpezirea căilor de circulaţie publice este activ dispeceratul de iarnă, care poate fi apelat la numerele de telefon : 0748213100 şi 0756163814.

În funcție de evoluția vremii, Primaria Piatra-Neamț este pregătită să intervină cu măsuri suplimentare pentru sprijinirea și protejarea populației.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ