“Cu prostul nescolarizat te lupti putin si ai scapat, dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala”… asa m-am gandit sa incep editorialul de astazi. Pentru ca din cate se pare, valorile nationale s-au schimbat, s-au intors cu fundu’n sus. Zeci de doctorate false, fost prim ministru’ plagiator demonstrat, fost ministru de interne si asta plagiator si cu doctorat fals…deci intr-un cuvant o sleahta de nonintelectuali, care au condus si “poate” conduc din umbra aceasta tara.

Romania este condusa la ora actuala de cei care mimeaza inteligenta si iau hotarari care vizeaza viitorul unui popor si aici ma refer la tot ceea ce cuprinde administratia publica locala, judeteana si nationala. Am ajuns, ca in anul 2016 sa fim condusi de capete care cu greu au parcurs 12 clase, unii cu facultati facute pe genunchi, ca de… dă bine si avem nevoie pentru o eventuala marire de salariu… Astia ne conduc, astia conduc Romania anului 2016.

Cu bune, cu rele, cu balbe si scobituri prin nas… aceste nonvalori vor ajunge ca la un moment dat sa pozeze in urmasi de vaza ai republicii… si uite asa ne-am dus dracului ca natie.

Pentru ca sa nu mai avem astfel de specimene prin randul echipelor de “intelectuali” care conduc aceasta societate… eu propun ca in viitorul apropiat, fiecare consilier local, consilier judetean, primar, si toti cei care detin o functie de conducere in administratia publica locala… sa de-a un examen pe bune, la gramatica limbii romane……AAAA CE ZICETI….votati proiectul de hotarare in viitorul consiliu local sau judetean?… Sau va e frica? Si nu un examen greu, ci un examen simplu cu reguli elementare de gramatica. Si aici ma refer la toate judetele din Romania, ca sa nu existe discutii. Ce spuneti dragi consilieri?

Nu de putine ori mi-a tisnit sangele prin urechi cand am ascultat o conferinta de presa sustinuta de conducatorii iubiti… chiar nu mai avem pic de repect pentru cultura gramaticii romanesti?

SCREECH

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Respectul meu pentru curajul de a spune adevărul..
    Pînă la urmă aceasta este realitatea în care sîntem obligați să trăim noi ăştia de mai avem ceva prin minte dar soluții nu prea se întrevăd.
    De ce?
    Pentru că totul este politizat şi la ora actuală trăim într-o societate care funcționează după un sistem piramidal iar toate se obțin dacă cotizezi..competența fiind un criteriu de mult apus şi inutil în concepția de masă de vreme ce banul face legea…
    Schimbări nu ştiu cum ar putea avea loc cînd mare parte aleg calea mai uşoară de a promova şi anume prin fraudare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.