Consilierii locali au aprobat, în ședința ordinară din 30 septembrie, majorarea tarifelor pentru închirierea Sălii Polivalente din Piatra Neamț. Cea mai mare majorare este aplicată închirierii Polivalentei pentru concerte, adunări sau concursuri sau alte activități decât cele sportive.

Până acum, tariful era de 50 de lei/ora, indiferent de anotimp sau de tipul de activitate, însă conducerea Locativ Serv, compania care administrează Sala Polivalentă, a cerut majorarea motivând costurile pe care le implică închirierea sălii în acest scop.

Loading...

În prezent, în cazul unei astfel de activități pe timpul iernii, fără transmisiune TV, costul unei ore se ridică la 521 de lei, iar pe timpul verii la 396 de lei. Costul unei ore de închiriere a Polivalentei, pe timpul iernii, cu transmisiune TV, ajunge la 577 de lei, iar pe timpul verii la 445 de lei.

Astfel, conducerea Locativ Serv a cerut, iar consilierii locali au aprobat majorările după cum urmează: închirierea pe timp de iarnă, pentru o activitate fără transmisiune TV – 400 de lei/ora, iar pe timp de vară – 300 de lei/ora; închirierea pe timp de iarnă, pentru o activitate cu transmisiune TV – 450 de lei/ora, iar pe timp de vară – 350 de lei/ora.

Cei care doresc să închirieze Sala Mică pentru a juca tenis, vor plăti 40 de lei/ora, iar pentru minifotbal – 125 de lei/ora. Jocurile de handbal din Sala Mare vor costa 150 de lei/ora, iar din Sala Mică – 75 de lei/ora, aceleași tarife fiind valabile și pentru meciurile de volei, box sau lupte greco-romane. Meciurile de baschet se vor juca în Sala Mică, pentru un tarif de 75 de lei/oră, iar o oră de închiriat o masă pentru jocurile de tenis de masă costă 20 de lei. Pentru fitness, tarifele sunt de 100 de lei/ora pentru echipe și de 5 lei/ora pentru persoane, iar sala de gimnastică poate fi închiriată cu 40 de lei/ora.

Cei care vor dori să închirieze sala de conferințe, care are 100 de locuri, pot opta între trei tarife: 80 de lei pentru o oră, 260 de lei pentru patru ore sau 440 de lei pentru opt ore. Și în cazul sălii de reuniune, care are 50 de locuri, sunt valabile tot trei tarife, în funcție de numărul de ore pentru care se face închirierea: o oră – 60 de lei, patru ore – 200 de lei și opt ore – 320 de lei.

Prețurile pentru intrarea în sală la competițiile sportive sunt de 5 lei/meci/persoană, în cazul competițiilor locale și naționale pentru seniori, și de 10 lei/meci/persoană, în cazul competițiilor internaționale pentru seniori. Copiii cu vârsta de până la șapte ani au accesul gratuit, același lucru fiind valabil și în cazul persoanelor cu dizabilități.

Cei care doresc să închirieze spațiile de la intrarea principală ori de la demisol pentru activități comerciale vor avea de achitat o taxă de 40 de lei/ora.

Andreea AMARIEI

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.