Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Bahna, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

La data de 20 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Români au fost sesizaţi de către o femeie de 55 ani, din Bacău, despre faptul că ar fi fost lovită de către o persoană necunoscută. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 38 de ani, din localitatea Bahna.

Iniţial, în cauză au fost demarate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, însă în urma cercetărilor s-a dispus schimbarea încadrării juridice în infracţiunea de tâlhărie, reţinându-se faptul că bărbatul ar fi sustras porumb de pe terenul persoanei vătămate şi fiind surprins de către aceasta, pentru a-şi păstra bunurile sustrase şi a-şi asigura scăparea, a lovit-o, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 7-9 zile îngrijiri medicale.

Astfel, la data de 28 octombrie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.