Trei barbati cu probleme de comportament aflati sub influenta diferitor substante, au ajuns ieri la Psihiatrie dupa ce s-au dat in spectacol in public, pe strazile din Piatra- Neamt. ”Trei bărbați, doi din Piatra Neamț și unul domiciliat în comuna Piatra Șoimului, toți cunoscuți ca și consumatori de alcool sau substanțe psihoactive ori cu afecțiuni psihice, au fost preluați de polițiștii locali, în cursul zilei de 28 mai 2019, și predați personalului medical din Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

În primul caz, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț, au fost sesizați de mai mulți cetățeni că pe strada Ozana, se află o persoană dezbrăcată de la bust în jos, care adresează injurii trecătorilor și tulbură liniștea publică. Prezenți la fața locului, polițiștii locali au constatat că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihotrope. Acesta a opus rezistență, dar în cele din urmă a fost imobilizat și transportat la SJU Piatra Neamț unde a fost internat la Secția de Psihiatrie.

De asemenea, I.S., în vârstă de 39 de ani, a fost depistat în zona Unic, unde circula pe mijlocul străzii, printre mașini, fiind vizibil confuz și dezorientat. Și acesta a fost preluat de polițiștii locali și predat cadrelor medicale de la Secția Psihiatrie a SJU Piatra Neamț.

La sesizarea unei rezidente a Centrului Social Împreună din Piatra Neamț, polițiștii locali s-au prezentat la instituția sus menționată, unde au găsit un bărbat cu tulburări psihice. Și acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț unde a fost internat la Secția Psihiatrie”, se arata intr-un comunicat al Politie Locale Piatra- Neamt.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.