Rezultat devastator pentru PSD in judetul Neamt, arata un sondaj de opinie online. Sondajul s-a desfasurat timp de 7 zile pe pagina de facebook a site-ului ziarpiatraneamt.ro. Publicatia este controlata de Ionel Arsene si finantata din multi bani publici proveniti de la institutii aflate sub conducerea PSD (primarii, CJ, etc.), deci este exclus ca rezultatul sa fi fost masluit in defavoarea PSD.

In cele 7 zile au s-au inregistrat peste 1.400 de voturi, sondajul fiind astfel reprezentativ. Asadar, cu 3 ore inainte de incheiere cand sunt sanse ZERO sa se mai schimbe ceva, 88% dintre nemteni au raspuns cu ”DA” la intrebarea ”Vreti sa plece PSD de la Guvernare?” si doar 12% au raspuns cu ”NU” la aceeasi intrebare.

Cu alte cuvinte, doar 12% dintre nemteni mai sustin PSD in judetul Neamt. Numarul lor este si asa destul de mare, daca tinem cont ca printre cei care au votat ”NU” sunt foarte multi membri PSD, inclusiv jurnalistul administrator al publicatiei controlate de Arsene (foto jos subliniat cu rosu). Si mai ingrijorator pentru seful PSD Neamt (Ionel Arsene) este ca s-a reusit mobilizarea a doar aproximativ 170 de oameni pentru a vota in favoarea partidului. Printre cei care au spus ca ”NU” vor sa plece PSD de la guvernare nu exista nici macar un primar PSD, iar dintre parlamentarii PSD de Neamt, doar 2 sustin guvernul partidului din care fac parte (3 cu tot cu Andrusca) si spun ca PSD ”NU” trebuie sa plece de la guvernare.

Este evident deci, ca sub conducerea lui Arsene, in ultimii 2 ani PSD s-a prabusit efectiv in judetul Neamt, iar cifrele reale pot depasi 90% in ceea ce priveste numarul nemtenilor care nu mai vor nici sa auda de PSD. Deznodamantul nici nu ar fi putut fi altul, in conditiile in care Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt este inculpat in doua dosare penale pentru fapte de coruptie, mimozele sunt cocoțate la loc de cinste in functii publice, totul este pe aranjament politic, judetul Neamt nu este administrat absolut deloc, decat atunci cand vine vorba despre niste mari sume de bani dirijate spre firme de casa sau spre presa trompeta, doar nulitatile sunt promovate ministri sau in alte functii cheie din institutii (Prefectura, deconcentrate, etc.) investitiile lipsesc cu desavarsire, se flutura doar hartii cu titlu de poiecte, despre PNDL II nu se mai aude nimic, Arsene crede ca face comunicare daca își pune zeci de poze pe facebook si se filmeaza din drona, si lista poate continua.

In incheiere, cateva comentarii la sondajul de pe facebook:

Dragos Si Diana Zanoaga Daaaaaaaaaaaaaaa

Ionut Calin nimeni nu vrea sa olece ,doar sa dispara

Adrian Gabriel Țurcanu Cei care au votat cu NU sunt persoanele care merg la Mitting pentru mici si bere 

Dragusanu Gheorghe Gelu Nici nu se mai înregistraeaza Da numai varianta Nu e valabilă că așa vor mușchii psd…. poate așa ajung la 30%….

Ion Sava Văd că v-ati mobilizat exemplar. Nimic nu este cert din ceia ce prezentați. Stiu că vă pricepeți foarte bine la dezinformarea populației, la diversiuni, etc. Urma alege!

Georgian Mocanu Vrem să moară toți în pușcărie !!! Confiscate toate averile și toți banii furați, sutele de milioane de euro de la romanii cinstiți care muncesc doar cum ei știu cate ore pe zi și sacrificii !!!
Să nu mai existe nimeni în noua guvernare din cei care au fost la putere si nu și-au realizat planul de guvernare !!!

Ionut CORFU

4 COMENTARII

  1. DRACU mai munceste pt acest partid plin de hoti! Cei care au pus umarul la rezultatele foarte bune din 2016 au fost izgoniti de hotii versati ai psd ului cu care arsene si oana bulai se mandresc de numa’ numa’! In 2020 ii asteapta dezastrul si va garantez ca asa va fi!

  2. Sa plece pesedeu’si sa vina alt partid care sa mareasca salariile, ajutoarili, stica di beri si galeata cu orez.Si micu’.Poa’sa hii tot pesede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.