Primarul USR de la Săbăoani, s-a făcut PSD-ist în cele din urmă, după ce în ultimul an a cochetat cu PNL. La ultima alocare de fonduri de la CJ Neamț, comuna Săbăoani a primit de peste două ori mai mulți bani decât Piatra Neamț sau Roman. Transformarea USR-istului în PSD-ist, a fost anunțată astăzi de PSD Neamț, prin intermediul unui comunicat de presă pe care îl redăm mai jos

Florin Vîrgă, primarul comunei Săbăoani, se alătură echipei social-democrate din Neamț

Florin Vîrgă, primarul din Săbăoani- una dintre cele mai mari și mai frumoase comune din România, a ales să candideze pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat (PSD).

Dornic să dezvolte comunitatea pe care o reprezintă, Florin Vîrgă a fost invitatul prim-ministrului Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, alături de președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa.

Noul nostru coleg, primarul Florin Vîrgă, a simțit energia pozitivă din Partidul Social Democrat, precum și preocuparea Guvernului Ciolacu pentru dezvoltarea comunităților rurale.

Președintele Daniel Harpa: “Sunt fericit că un primar atât de bun a ales să ne reprezinte într-o comună în plină ascensiune, așa cum este astăzi Săbăoani. Este un motiv în plus să credem că, după 9 iunie, Neamțul va avea un drum drept pentru dezvoltare, cu prim- ministrul PSD, președintele Consiliului Județean- PSD și cât mai mulți primari din partidul nostru.

Bine ai venit, Florin! De azi, suntem mai puternici!”

I.C.

DISTRIBUIȚI