Cu titlul ”Confesiune”, nemteanu Sebastian Burduja scrie pe facebook despre cat de chinuitoare si epuizanta este viata in Guvernul Romaniei. 18 ore pe zi munceste Burduja in slujba poporului (daca nu doarme la Guvern, probabil ca Burduja reuseste sa supravietuiasca fara somn si fara mancare, depasind recordurile vestitilor calugari din Tibet), conform propriilor declaratii, de cand a fost numit secretar de stat in Ministerul Finantelor. El spune ca ”în 12 ani de America” a invatat printre altele, sa nu se planga. desi tocmai asta face. ”Am învățat in 12 ani de America unele lecții simple. Prima este sa nu ma plâng niciodată. A doua este sa ma ridic, chiar daca este sa cad și sa mușc din asfalt. A treia este sa nu renunț niciodată la luptă. Sunt zile lungi și nopți grele, dar ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare clipă (…) Va fac aceasta mărturisire: zilele mele de munca depășesc de cele mai multe ori 18 ore”, spune Burduja, fostul lider al unui partid anonim, PACT, cu care a intrat in PNL la inceputul anului 2019, iar de atunci, in cateva luni de zile, a reusit sa obtina 4 functii, printre care si cea din Guvernul Romaniei, toate pentru propășirea poporului român, bine-nteles (Vezi AICIPNL, a patra funcție pentru nemțeanul Burduja, omul ”vaccinat” în SUA)

Sigur ca pentru asupritul popor român nu putea sa munceasca pe rupte doar Sebastian Burduja, ci si seful guvernului, despre care spune ca debordeaza de energie si are o putere de munca, ceva de speriat. ”Și nu e vorba doar de mine aici, ci de toți colegii mei, in frunte cu Premierul Ludovic Orban, care are o putere de muncă și o energie pur și simplu incredibile”, mai puncteaza Burduja, incheind cu indemn cel putin infantil ”E timpul sa aprindem lumina! Înainte, impreuna. #aprindemlumina

In 2019, presa centrala scria ca functiile pentru Burduja, l-ar fi costat pe tatal acestuia (fost nomenclaturist comunist) o vila de lux pe Coasta de Azur.

Silviu Mănăstire șterge pe jos cu Burduja (PNL): „Un mucos fără carieră, fără experiență… vrea să dea vila lui babacu de pe Coasta de Azur pe șefia organizației PNL sector 4”

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.