Dupa ce miercuri a interzis desfasurarea Campionatului de Dans Modern la Sala Polivalenta din Piatra Neamt, CJSU Neamt s-a razgandit. Ieri seara, la 24 de ore de la decizia initiala, CJSU a emis o Hotarare prin care competitia programa pentru perioada 15-17 octombrie, se poate desfasura. Razgandirea a venit dupa ce organizatorii s-au angajat sa respecte anumite conditii. ”Se permite organizarea  Campionatului Național de 10 Dansuri, Campionatului Național Under 21 Latino și Romanian Dance Festival, respectiv Asociația Club Sportiv Rayˊs Dance Piatra Neamț, programate a se desfășura la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, în perioada 15-17 octombrie 2021, în condițiile asumate de organizatori prin adresa 51 din 14.10.2021, astfel:

  • Competiția se va organiza fără prezența spectatorilor în Sala Polivalentă din Piatra Neamț;
  • Numărul maxim de persoane implicate în organizarea evenimentului care vor fi prezente în sală: 58;
  • Numărul maxim de sportivi: 400. Aceștia vor fi repartizați pe cele două zile de concurs, pe cele 4 programe zilnice propuse prin adresă, numărul maxim de sportivi dintr-un program fiind de 80”, se arata in Hotararea CJSU, transmisa de Prefectura Neamt.

Vezi si

Prefectura Neamț dă INTERZIS pentru un Campionat de dans cu 3.000 de participanți, care urma să se desfășoare în Piatra Neamț

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.