Deputata PSD de Neamt, Oana Bulai, denunta ceea ce ea numeste un jaf national de proportii, acuzand puterea ca s-ar pregati sa puna pe tava strainilor, pamantul românesc. Oana Bulai sustine ca peste 60 de deputati ai puterii, au depus in Parlament un Proiect prin care vor sa schimbe o lege adoptata anul trecut de PSD, prin care vanzarea terenurilor catre straini era impiedicata, astfel incat sa fie protejati fermierii români. ”Nimic pentru români, totul pentru străini!

Cam asta pare a fi gândirea după care se ghidează reprezentanții coaliției de guvernământ.
Sunt tare curioasă interesele cui le apără ei? Cu siguranță nu ale României!
Pe scurt: 61 de deputați și senatori ai Puterii au decis să promoveze un proiect de lege care va permite străinilor să cumpere terenuri în România. Practic, ei vor să schimbe legea adoptată anul trecut, o lege în acord cu legislația europeană, prin care PSD i-a împiedicat să mai vândă aceste terenuri străinilor, tocmai pentru a proteja atât fermierii, cât și statul român!
Se vede cu ochiul liber că reprezentanții coaliției de guvernământ au renunțat să apere interesul românilor, interesul național și au ales să se facă preș în fața „prietenilor” străini. Prin decizia luată de parlamentarii puterii, aceștia vor să pună pe tava străinilor pământul românesc!
Vânzarea terenului agricol către străini reprezintă un nou jaf național de proporții. Coaliția PNL – USR – UDMR, în loc să caute metode prin care să îi sprijine pe micii fermieri români, ei dau liber samsarilor de terenuri din străinătate să cumpere și mai multe hectare de pământ românesc, asta în condițiile în care deja 4 milioane de hectare de pământ nu mai sunt ale românilor!
Oare cum vom putea să ne asigurăm necesarul pentru consumul intern dacă vindem tot? Cei din coaliția dreptei vor să ne aducă în situația în care să importăm cerealele noastre, să importăm produse de panificație din cerealele noastre, dar la prețuri uluitoare!
Totul sub coordonarea unei guvernări incompetente care a pus mai presus de interesul românilor niște interese obscure ale prietenilor lor!
Cheia pentru securitatea alimentară a românilor va fi în mâinile străinilor!
Așadar, unde e interesul românilor? Pentru cine lucrează această coaliție – pentru români sau pentru prietenii lor străini cu afaceri în domeniul agricol sau cine mai știe în ce domenii? Măcar să știm și noi!”, spune Oana Bulai.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.