Un tanar de numai 23 de ani, din Negulesti, judetul Neamt, a decedat marti intr-un groaznic accident rutier, in Italia. Emilian Vințu (foto) era sofer de camion si cursa in care a a murit, ar fi trebuit sa fie ultima pentru acest an. Dupa terminarea ei, Emilian ar fi trebuit sa se intoarca in tara, pentru a petrece sarbatorile. Citeste mai mult pe vestea.net!

Accidentul s-a produs pe o autostrada din zona Piacenza si au fost implicate patru autovehicule de mare tonaj scrie presa italiana. (AICI) Emilian conducea un ansamblu de vehicule, format din camion si remorca, cu care transporta autoturisme noi, incarcate pe doua nivele. Nu se cunosc cu exactitate imprejurarile producerii accidentului, in sa din informatiile de pana acum, el a intrat in plin intr-un camion din fata sa si a fost efectiv zdrobit in cabina, dupa ce un alt camion a intrat in spatele celui condus de el, iar unul dintre autoturismele pe care le transporta a juns pe cabina. Conform presei italiene, tanarul din Negulesti nu a mai avut nicio sansa, decedand pe loc, scoaterea sa dintre fiarele contorsionate, durand ore bune.

Mesajul logodnicei lui Emilian, la aflarea vestii despre nenorocire este absolut sfasietor:

Iubitule! Astăzi trebuia sa vii acasa dar nu așa așteptam cu nerăbdare sa te văd sa te strâng în brațe și tu la fel.. ? Mi sa frânt inima când am aflat ce sa intamplat..asa o sa ramana toata viata.Nu o sa te uitam niciodată te vom iubi mereu și știu ca și tu de acolo de sus vei face la fel, ne vei veghea si ne vei ajuta la nevoie.Asa a vrut Dumnezeu acuma ești la el, lângă tata și surioara ta!Dumnezeu sa te ierte! Te iubesc din tot sufletul întoarce-te acasa!

Pagina sa de facebook, si cea a logodnicei sale, este plina cu mesaje de condoleante si de stupefactie la aflarea vestii, de la prieteni, rude, cunoscuti si colegi.

Pe internet a fost difuzat si un clip video, cu imagini de la locul tragediei

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.