Eu zic că nu se face anul ăsta. Asta e părerea mea, că nu se face anul ăsta”, este previziunea extrem de pesimistă a liderului PNL Neamț, George Lazăr, despre podul de la Luțca, prăbușit în urmă cu aproape doi ani de zile, după ce a fost reabilitat de CJ Neamț

Lazăr explică și motivele pentru care a ajuns la această concluzie și promite că după ce PNL va prelua conducerea CJ Neamț, reconstruirea podului de la Luțca va fi de maximă prioritate. ”Consiliul Județean Neamț este condus astăzi de urmașii lui Ionel Arsene, de oamenii pe care i-a pus acolo. Adică de PSD, prin Vasilică Harpa, prin interpus… domnul ăla mai în vârstă… domnul Asaftei.

Din punctul meu de vedere, nu am văzut în proiectul care urmează să fie… adică în proiecția bugetară, din discuțiile pe care le-am auzit până acum, n-am auzit să fie o intenție de a prinde suma sau sumele de bani necesare în exercițiul acesta financiar, pentru intrarea în construcție, pod Luțca.

Eu vă garantez 100% și îmi dau cuvântul de onoare în emisiunea dumneavoastră, că din momentul în care PNL-ul va prelua conducerea Consiliului Județean, una dintre prioritățile județului Neamț, va fi ca în termen cât mai scurt, podul de la Luțca să fie refăcut de la zero. Să fie făcut un pod nou acolo, prin investiția Consiliului Județean Neamț, probabil și într-un parteneriat cu Guvernul României, în care să redăm oamenilor de acolo, posibilitatea de a circula pe pod și de a nu mai ocoli zeci de kilometri.

Eu sunt romașcan, podul de la Luțca e undeva la 7- 8- 10 kilometri să zic, de Roman. Și acolo sunt 5 comune cu undeva 20.000 de locuitori per ansambul, care astăzi ocolesc 15- 16- 17 kilometri, în funcție de localitate, până la Roman și înapoi. Inclusiv cei care fac naveta la școală, cei care fac naveta la serviciu la Roman, cei care vin pentru alte scopuri personale la Roman, salvare, poliție, ambulanțe, etc. Adică e un disconfort total creat de prăbușirea acelui pod. Asta va fi una dintre prioritățile PNL în momentul în care vom câștiga Consiliul Județean Neamț”, a declarat Lazăr în emisiunea Vestea Tic Tac, realizată de Daniel Vinca- vestea.net.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.