Un incendiu a izbucnit ieri într-o garsonieră dintr-un bloc din comuna Săvinești. 14 persoane au fost evacuate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit electric. ”La ora 15:22, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o garsonieră situată la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Tineretului din comuna Săvinești.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, Detașamentul de pompieri Piatra-Neamt și SVSU Roznov.
12 persoane s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție, iar alte 2 persoane au fost evacuate de pompieri. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars bunurile materiale din interiorul garsonierei (mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile și documente). De asemenea s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul garsonierei și de pe casa scării.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.