Actualizare stire: Incendiul este lichidat. Au ars un depozit de furaje, construit din lemn, cu suprafața de aproximativ 25 mp., un grajd din lemn cu suprafața de aproximativ 30 mp, acoperisul celui de-al doilea grajd, cca 30 mp, precum si 16 tone de furaje. Cauza probabilă: scurtcircuit, a anuntat ISU Neamt, in jurul orei 21.

Stirea intiala: Un incendiu violent a izbucnit in jurul orei 18 in comuna Vanatori Neamt, sat Vanatori Neamt. Potrivit ISU Neamt, incendiul se manifesta cu putere la 3 constructii: un depozit de furaje si doua grajduri. In doua dintre cele 3 locuri afectate de flacari, sunt depozitate cantitati mari de furaje. La momentul producerii incendiului, într-unul din grajduri se afla un cal, care a fost evacuat de către cetățeni, înaintea sosirii forțelor de intervenție, a declarat lt. Andrei Grancea, comandantul Detasamentului de Pompieri Piatra- Neamt.

La ora redactarii, interventia pompierilor ISU era in desfasurare, iar incendiul era localizat, fiind eliminat riscul de extindere.

Pompierii targnemteni mai intervin la un incendiu, pe malul raului Ozana, unde ard deseuri.

Reamintim ca vineri, 29 august, un incendiu izbucnit tot la un depozit de furaje, a provocat distrugeri mari, la Borlesti:

A fost pârjol la Borlești. 3 locuințe și 6 anexe afectate de foc, animale arse de vii

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.