Infractorul Bulă (George Aanei), de 38 de ani, care de ani de zile terorizeaza orasul Targu Neamt, a fost tratat cu mila de judecatorii de la Judecatoria Targu Neamt. Dupa ce politistii l-au retinut pentru ca a batut o tanara de 16 ani in plina strada, apoi s-a dezbracat in fata trecatorilor, Bulă a fost pus de judecatori sub control judiciar. Cu alte cuvinte, a fost lasat in libertate, cu obligatia sa se prezinte periodic la politie. ”La data de 5 mai 2021, bărbatul de 38 de ani, din Târgu-Neamț, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile”, transmite Politia Neamt.

Reamintim ca George Aanei (foto), in varsta de 38 de ani, zis „Bulă“, infractorul care terorizeaza de ani de zile orasul Targu Neamt, a comis-o din nou marti, pe 4 mai, cand a batut o adolescenta de 16 ani, in plina strada, pentru ca asa i s-a nazarit lui.

La data de 4 mai 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei orașului Târgu-Neamţ au identificat și reținut un bărbat de 38 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Din investigații a reieșit că, la data de 4 mai a.c., în timp ce acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice pe o stradă din Târgu-Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra unei minore de 16 ani, din Târgu-Neamț.

De asemenea, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism, tulburând ordinea și liniștea publică prin producerea de larmă, provocând astfel indignarea persoanelor aflate în apropiere.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, a transmis ieri Politia Neamt.

După agresiune, acesta s-a dedat şi la acte de exhibiţionism. S-a dezbrăcat gol puşcă fiind si s-a manifestat grobian faţă de trecători.

Aanei are şi a avut destule dosare penale pe rolul Judecătoriei Târgu Neamţ, amenzi contravenţionale nenumărate, plus câteva condamnări, primind sentinţe destul de mici pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, sandaluri publice, altercaţii şi contrabandă cu ţigări. În unele cazuri a scăpat de acuzaţiile penale deoarece victimele, printre care patroni de restaurante, baruri sau persoane fizice şi-au retras plângerile, temându-se căvor suferi „represalii“ de la el şi acoliţii lui.
Una dintre cele mai recente condamnări ale lui Bulă, dar care nu este definivă, a fost de 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pentru contrabandă cu ţigări. Instanţa l-a obligat să plătească către Administraţia Finanţelor Publice suma de 8.000 de lei, reprezentând taxe vamale, accize şi TVA, pentru cele peste 600 de pachete de ţigări fără timbru fiscal românesc cu care a fost prins asupra lui, scrie m.adevarul.ro
I.C. (sursa foto: m.adevarul.ro)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.