George Lazar, presedintele PNL Neamt, l-a pus la punct pe Arsene intr-o conferinta de presa, după ce presedintele CJ Neamt a prezentat Programul de Investitii Anghel Saligny, ca fiind conceput de PSD. Lazăr îi reaminteste că Programul este realizat exclusiv de liberali și crede că Arsene se trezeste tot pe timpul lui Dragnea, cand PSD-istii detineau guvernarea.

Programul National de Investitii Anghel Saligny este un proiect eminamente liberal. Acest proiect a fost gandit, construit, inceput, de premierul liberal Florin Cîțu la momentul cand era prim ministru al României, continuat după de premierul liberal Nicolae Ciucă si de guvernul existent. Guvernul existent este un guvern nu monocolor, asa cum intelege domnul Arsene de la PSD, sa prezinte ca e Guvernul PSD. PSD-ul este parte a structurii de guvernare. Guvernul actual este condus de un premier liberal, Nicolae Ciucă, este si presedintele PNL Romania, componenta in guvern, sigur, suntem noi, liberalii, sunt cei de la Partidul Social Democrat si comunitatea maghiara, UDMR-ul.

Fac aceasta precizare pentru a se intelege foarte bine, pentru ca unii, respectiv domnul Arsene, el intelege ca e doar guvernare PSD. S-o fi trezind pe timpul lui Dăncilă sau pe timpul lui Dragnea. Timpuri pe care sunt convins ca el le regreta astazi, pentru ca era bine atunci pentru domnia sa si pentru acolitii domniei sale”, a spus George Lazar, presedintele PNL Neamt.

Acesta a mai precizat ca banii prin ”Anghel Saligny” au fost distribuiti in Neamt in mod echitabil si nu in mod discretionar, asa cum a impartit recent CJ Neamt banii din cota de 6% din impozitul pe venit, bani care au ajuns in proportie de 86% la primarii PSD, desi acestia reprezinta o treime din populatia judetului.

Declaratiile complete ale lui George Lazar, de la minutul 28:

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.