Locativserv anunta ca a trimis catre Primaria Piatra- Neamt, cererile CSM Ceahlaul si LPS Piatra- Neamt, pentru folosirea stadionului municipal din Piatra- Neamt,  si urmeaza ca ele sa fie supuse spre aprobare in sedinta de Consilu Local, de luna aceasta.

Mai multe astfel de cereri pentru diferite servicii oferite de Locativ, sunt in acelasi stadiu.

Situatia este oarecum ciudata, pentru ca Locativserv nu poate hotari singura cui, cand si cum poate da spre folosinta bunurile pe care le administreaza si le intretine, ci se apeleaza la o procedura anapoda, si anume, conducerea Locativ primeste cererile, apoi consilerii locali hotarasc daca e bine sau rau, ca si cum ei ar sti cu exactitate bucataria companiei aflata in subordinea Primariei Piatra- Neamt.

Asa se intampla si cu cererile inaintate catre Locativ, de Liceul cu Program Sportiv si de CSM Ceahlaul.

CSM Ceahlaul a solicitat aprobarea pentru desfasurarea de activitati sportive pe stadion, cum ar fi: antrenamente zilnic intre orele 10- 12:30 si 15:30- 18:30, un meci de pregatire pe saptamana si 9 meciuri oficiale ale echipei in liga a 5 a, meciuri care conteaza in campionatul 2016- 2017.

LPS a solicitat sa poata desfasura antrenamente si jocuri oficiale stabilite in cadrul Calendarului Competitional National pe terenul sintetic si pe terenul II cu iarba, intre anumite ore, in perioada 01.09.2016- 31.08.2017.

Cererea LPS este depasita ca termen, pentru ca perioada pentru care se solicita folosirea, este deja inceputa, iar sedinta de consiliu local va avea loc abia in a doua jumatate a lunii in curs.

Este evident ca aceste lucruri trebuie reglate cumva, pentru ca se creeaza sincope in functionarea Locativ, dar si mai grav, planurile celor care vor sa foloseasca bunuri aflate in administrarea Locativserv, sunt date peste cap.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.