În cursul vizitei de lucru de săptămâna trecută în județul Neamș, Ministrul PNL al Dezvoltării, a mers și la o renumită fabrică de țevi din Piatra Neamț. ”În rândul companiilor nemțene de succes se află şi EuroEm, la al cărei sediu am fost alături de domnul ministru al Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea si de domnul primar al municipiului Piatra Neamt, Andrei Carabelea”, spune George Lazăr, președintele PNL Neamț.
EuroEm este primul producător de țevi corugate dublu strat de înaltă densitate (PEID) din România si Unic în Europa la fabricarea țevilor corugate ranforsate cu oțel inoxidabil de mari dimensiuni. A fost fondată în 2005, iar investiția s-a făcut cu capital integral românesc.
Cu un obiect de activitate care deschide o nouă piață în țara noastră, compania EuroEm, administrată de domnul Eugen Mihoc , este dotată cu cele mai moderne tehnologii de lucru şi operează cu materiale de calitate ridicată, care satisfac standardele celor mai pretențioşi parteneri.
O astfel afacere de nivel superior în județul Neamț, este, în primul rând o invitație deschisă către investitori, care vor găsi aici oportunități şi mijloace prin care să crească antreprenorial.
Întotdeauna, alături de colegii mei din PNL, am discutat deschis cu oamenii de afaceri şi am sprijinit fără echivoc demersurile acestora.
Mediul privat este un motor puternic al economiilor locale, iar colaborarea dintre administrația publică şi mediul de afaceri este esențială pentru a pune în mişcare economia locală şi a dezvolta județul Neamț.
Alături de oameni cu multă expertiză în domeniul antreprenorial, cu afaceri de succes şi experiență, aşa cum este şi domnul Eugen Mihoc, vom aduce județul Neamț printre cele mai dezvoltate şi prospere județe ale României”, mai transmite George Lazăr.
Un alt obiectiv economic privat din Piatra Neamț, pe care l-a vizitat Ministrul Dezvoltării, a fost și o firmă aflată printre cei mai importanți producători de termopane din țară. ”Unul dintre obiectivele unde mi-a făcut plăcere să ajung alături de ministrul Adrian Veştea si de domnul primar Andrei Carabelea a fost Fabrica ADF Prod SRL din Piatra Neamț, cea mai mare investiție privată din județ şi una dintre cele mai importante companii producătoare de termopane din țară.
Domnul Florin Luca administrează un parc industrial privat de 4 hectare şi o hală dotată cu sisteme tehnologice moderne, fiecare proces tehmic fiind asistat electronic.
Peste 400 de angajați lucrează la ADF, adică peste 400 de nemțeni care au un loc de muncă stabil şi sigur în județul Neamț, datorită antreprenoriatului local.
Este, bineînțeles, o mândrie şi o bucurie pentru noi ca în județul Neamț să avem unul dintre cei mai importanți competitori pe piața producției de termopane la nivel național, o companie de succes care produce rezultate financiare remarcabile.
Întotdeauna am ținut aproape mediul privat, mă întâlnesc şi discut regulat cu oamenii de afaceri din Neamț şi consider că parteneriatul dintre administrația publică şi mediul de afaceri este cheia dezvoltării reale”, a declarat George Lazăr.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.