George Lazar a facut declaratii de prea seara trecuta, in care a atras atentia ca nu este interzisa circulatia mijloacelor de transport in comun si a facut un apel la transportatori sa-si continue activitatea, dupa ce Troleibuzul SA ar anuntat ca ar vrea sa scoata masinile de pe traseu. Precizarile prefectului vin dupa ce Spitalul Judetean Neamt a cerut sprijin din partea autoritatilor pentru asigurarea transportului a 90 de angajati navetisti.

Totodata, Lazar a anuntat ca printr-o hotarare de CJSU au fost adoptate noi reguli pentru transportatori. Astfel, in autobuze/microbuze va trebui sa fie un numar de pasageri egal cu jumatatea locurilor disponibile iar soferii trebuie sa poarte obligatoriu echipament de protectie.

Declaratiile complete, in materialul video de mai jos:

Prefectura Neamț- Prefectul George Lazăr, declarații de presă

Publicată de TVMneamţ.ro pe Joi, 26 martie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Domnul Lazăr dece nu îl întreabă pe șeful zonal DSP de la Iași cum sta cu transportul județean în Iași!? Încercați sa duceți omenii în eruare fără sa va gândiți ca nimeni nu poate sa muncească pe nimic! Sau poate susțineți dumneavoastră financiar aceste plimbări cu autobuzul pentru 15 – 20 de oameni……!? Nu se știe pentru cât timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.