Prefectul judetului Neamt, George Lazar, a reactionat ieri intr-o conferinta de presa, dupa ce Razvan Cuc a lansat un atac frontal la adresa PNL si a liderilor PNL din judetul Neamt, inclusiv la adresa prefectului, pe care i-a acuzat ca nu se implica in autorizarea spitalului de la Letcani, pentru care CJ Neamt a platit peste 3 milioane de euro, insa nu poaste fi deschis pentru ca nu intruneste conditiile legale pentru obtinerea avizelor de functionare.

George Lazar se arata dispus sa mearga oriunde doreste Razvan Cuc pentru a da o mana de ajutor la obtinerea avizelor, punctand insa, ca daca vrea, îl poate insoti pe deputatul PSD si in alte locuri unde ar putea depune inscrisuri sau unde ar putea sa scrie, pentru ca scrie bine. ”Am vazut astazi in mass-media ca se fac trimiteri, referiri, din partea domnului Razvan Cuc, catre mine personal sau catre domnii parlamentari Mugur Cozmanciuc si Eugen Tapu, sa ne implicam in mod proactiv in gestionarea si rezolvarea spitalului modular de la Letcani si in luarea avizelor necesare. Îl intreb public pe domnul Cuc si îl rog si-l invit sa vina la mine la birou cand pofteste dumnealui, sa-mi spuna, si mergem impreuna unde vrea dumnealui prima data sa luam acele avize sau unde vrea prima data dumnealui sa scrie, ca inteleg ca scrie bine. Îi cer public domnului Cuc, sa vina, sa discute cu mine si merg impreuna cu dumnealui oriunde doreste sa ia acele avize sau oriunde doreste sa depuna înscrisuri”, a declarat prefectul Lazar.

”Înscrisuri” este un termen folosit îndeosebi de anchetatori, ceea ce duce mesajul prefectului Lazar, catre zona Justitiei.

Declaratiile complete pe acest subiect, pot fi vazute in materialul video de mai jos, de la minutul 5:10:

Pacienți umiliți la Spitalul Județean Neamț- Prefectul George Lazăr, declarații despre scandalul momentului în județul Neamț

Publicată de TVMneamţ.ro pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.