La Prefectura Neamt s-a instaurat legea ”La Famiglia”. PSD-ista Daniela Soroceanu, prefecta judetului Neamt, apolitică asa cum o stim cu totii, se simte la serviciu ca in familie. Și e și normal să fie așa, ca unde se poate simti omul mai bine, decat în sanul Famigliei.

Daniela Soroceanu, bine ca n-am scris Sărăceanu, are un fin. Și o fină. De cununie. Ambii, angajati la Prefectura, la stat, adică acolo unde cei care cititi aceste randuri, contribuiti cu multi, multi bani din salarii sau din ce produc firmele/afacerile voastre, după caz.

Daniela Sărăceanu (pardon, Soroceanu) mai duce copilul (pe ăla mai micu`) la scoala cu un Volkswagen Touareg, dar nu avem noi treabă cum cheltuie tovarășa banii noștri. Că ăl mare e realizat, ca în Star Trek. Reușește să fie și la Cluj-Napoca la facultate, și la Parlament în București, și la Cabinetul parlamentar de la Roznov (acolo unde a fost mumă-sa acum vreo 10 zile în inspectie) al deputatului PSD Ciprian Șerban (alias Suculeț). Că nu era băiatul lu` Mam` Mare la muncă, e altă poveste, că nu poate fi omul în 3 locuri odată, fie el și bugetar. Notă distinctă face tatăl lui, tot bugetar ca și mama, Cristi Soroceanu, care muncește 8 ore pe zi și la Muzeul de Istorie Neamț si la Liceul Sportiv in acelasi timp.

Să reluăm! Finul prefectei Soroceanu se numeste Răzvan Măstăcăneanu (foto jos). Fin de cununie. El este rudă cu celebrul Măstăcăneanu, unul dintre cei care a dus de râpă FC Ceahlăul. Și finul și fina Măstăcăneanu sunt angajati la Prefectura Neamț, că doar nu degeaba a fost NAȘA subprefectă și acum e prefectă. Finul Măstăcăneanu are și el un fin. Tot de cununie. Fost ziarist de sport. Se numeste Bogdan Tablan. Cum finul e cu nasul in suflet, si nasul e cu nașa in suflet, Tablan a fost angajat ca șofer la nașa nașului. La prefecta Soroceanu.

Intre timp, a intrat in schemă un alt protejat al nașei, tot pe filieră apolitică, desigur. Cel mai mare fan Dragnea-PSD, adică George Norocel Harabagiu trebuia băgat cumva și el in schemă la cabinetul Danielei Soroceanu. Zis si facut, doar ca presa aia nealiniata politic a scos la iveala ca Harabagiu e infractor condamnat la inchisoare cu executare pentru șantaj. Vestea a ajuns până la Carmen Dan, șefa lu`NAȘA Soroceanu, care Carmen Dan a zis că e nasol să-l pună pe infractor șef de cabinet.

Și atunci, NAȘA mare l-a luat frumușel pe finul finului ei, și din șofer l-a făcut purtător de cuvânt la Prefectura Neamț, iar pe Harabagiu l-a pus șofer în locul finului finului ei, iar pe un PSD-ist apolitic, Ionel Iordache (băiat gigea) l-a făcut șef de cabinet, de omul nici acum nu-și revine din șoc. Și ca să nu creadă cineva că vorbim de pe pereți, iată mesajul trimis de NAȘA MARE pe 6 martie, ziaristilor agreati (numarul purtatorului de cuvant nu a fost blurat intentionat, poate au nevoie de informatii de la prefectura si cetatenii obisnuiti care contribuie la bunastarea Famigliei Soroceanu-PSD):

53658668_267639284172141_725953802074587136_n

Și-am încălecat pe-o șa și NAȘA a făcut poza așa:

53671883_423356858471807_5978995316739801088_o

Ionut CORFU

fundal-negru_(1)-min

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.