Liberalii spulbera orice speranta a PSD-istilor care se gandeau ca ar putea face majoritati in consiliile locale sau in consiliul judetean, alaturi de PNL. ”PNL este deschis pentru orice formă de colaborare cu cei care vor vrea să facă opoziție față de modul medieval de a gestiona lucrurile pe care PSD și reprezentanții săi l-au avut până acum (…) Cine vrea să stea de vorbă cu Ionel Arsene și PSD să își asume că vor fi în slujba unui “baron” local. Modul arhaic și medieval în care s-au luat decizii asupra banului public trebuie să dispară”, a declarat Mugur Cozmanciuc intr-o conferinta de presa, sustinuta ieri, 29 septembrie, la sediul PNL Piatra Neamt.

Liderul liberalilor nemteni a exclus orice colaborare si cu fostul primar, Dragos Chitic: ”Dragoș Chitic nu poate fi inclus in nicio formă de colaborare. Nu vom avea niciun fel de colaborare cu persoane care au avut o atitudine incorectă și imorală față de PNL. Domnul Chitic este o persoană care a trădat PNL și a avut un parteneriat clar cu Ionel Arsene”, a mai precizat Cozmanciuc.

Excludem orice fel de colaborare cu PSD, nu vom face niciun fel de alianță la județ sau la municipiul Piatra Neamț. PSD același partid toxic, care propagă minciună și dezinformare”, a spus si senatorul Eugen Tapu Nazare, care a mai adaugat ca in niciun consiliu local din Neamt nu se va colabora cu PSD.

O decizie in acest sens a fost adoptata de PNL si la nivel national, imediat dupa alegerile locale de pe 27 septembrie.

Declaratiile complete din conferinta de presa de ieri, in materialul video de mai jos:

Andrei Carabelea, primele declarații după câștigarea alegerilor la Piatra Neamț

Publicată de TVMneamţ.ro pe Marţi, 29 septembrie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.