Irina Stefanescu, purtatoarea de cuvant a Politiei Locale Piatra- Neamt, a rabufnit ieri dupa ce s-a confruntat cu managementul de succes asigurat la Parking, de catre directorul Ionut Morosanu (PMP). Intr-o postare pe contul ei de facebook, fosta jurnalista sterge pe jos cu firma care nu produce nimic dar incaseaza bani cu nemiluita de la cetateni, insa chiar si asa, este pe pierdere si are pretentii sa fie acoperite gaurile tot din banii contribuabililor. Revolta Irinei Stefanescu porneste de la lipsa totala de organizare a companiei, desi are un director platit cu 10.000 de lei pe luna. Ea transmite conducerii Parking sa-i fie rusine, intrucat nu este in stare de nimic, decat sa-si bata joc de cetateni. ”Sunt un oarecare cetățean al municipiului Piatra Neamț, o sau un oarecare… plătitor de taxe, impozite sau mai stiu eu ce… Si mai ales un chiriaș amărât al unui loc de parcare, undeva pe o stradă din Piatra Neamț, loc administrat de Sc Parking…Bai ce faza tare! Avem o societate care administrează locurile de parcare de reședință din oraș.

Ok! Au program afisat de blocari/deblocari până la ora 22.00. Si un angajat care nu răspunde la telefon. Si un director care zice ca i in concediu dar il suna pe angajat. Care zice ca asa este, programul e până la 22.00 dar el a lucrat de dimineata de la 8.00 si ca e in afara programului…sunt de a dreptul “impresionata”…Unde trăim? In orasul in care Parking, o societate a primăriei mănâncă milioane de la buget (va mai plângeti ca plătiți de redeventa)… a mai cerut si bani la rectificare …Ca deh…E pe pierdere si tot asa.

Sa va fie rusine! Nu sunteti in stare de nimic! Decat sa va bateti joc de oameni! Dar e bine cand incasati bani pe contracte…Daca e expirat contractul, imediat trimiteți mesaje si blocați roțile până la încheierea unui nou contract. Paduchii sau capusele …asa ca insecte…va dau vreun sentiment? Mă…Nu va mănâncă pielea?”, transmite purtatoarea de cuvant a Politiei Locale.

Ulterior postarea a fost stearsa, probabil dupa ce petentei i s-a inrosit telefonul, pentru ca Politia Locala este in subordinea CL Piatra- Neamt, iar PMP, partid al carui membru este Morosanu, formeaza o majoritate in Consiliul Local alaturi de PNL, si are si viceprimar.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Mare dreptate anre doamna Irina Stefanescu,cei de la Parking P.Neamt,nu fac nimic pt.imbunatatirea locurilor de parcare,rxemplu in sspatele blocului K 11,parcarea arata jalnic,se parcheaza haotic,esti blocat de alte autoturisme. Sunt foarte multi cetateni care locuiesc in zona Str.Independentii si care au cereri pt.un loc de parcare dar de ani de zile nu primesc,in schimb ,,unii,,care au cunostinte la Parking,detin doua sau chiar trei locuri de parcare,avand ,,cunostinte,, la societatea respectiva.
    Daca mergi la sediu si intrebi operatoarele de la ghiseu,daca s-au mai ivit vriun loc de parcare,primesti un raspuns arogant si plin de superioritate,fara a te primi ca un contribuabil la conturile lor.Ar trebui sa se desfinteze si sa preia parcarile de catre o societate independenta politic.

  2. Sa preia parcarile Politia Locala, sunt foarte buni profesionisti.Se pricep la toate.Nu…Cei pe care-i vedeti la Lidl sau Kaufland, umpland galeti cu portocale, imbracati in uniforme,nu sunt ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.