Actualizare stire: Dupa mediatizarea disparitiei, tanarul a fost gasit, anunta IPJ Neamt:

”În cazul dispariţiei tânărului Vîrlan Victor, de 28 de ani, din Țibucani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit din data de 16 mai a.c., poliţiştii l-au identificat la data de 18 mai a.c. .

Loading...

În urma depistării, acesta a declarat că în intervalul de timp cât a fost plecat voluntar de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: În data de 17 mai a.c, polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de un bărbat, de 57 de ani, cu privire la faptul că fiul său, Vîrlan Victor, de 28 de ani, din Țibucani, a plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu o zi și nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 16 mai a.c, tânărul ar fi fost observat în apropierea unei stații de autobuz din localitatea Țibucani, fără a se cunoaște dacă acesta a părăsit localitatea.

În momentul plecării de la domiciliu, tânărul era îmbrăcat cu o vestă albastră, o bluză de trening galbenă, pantaloni de trening gri, pantofi negri şi o şapcă maro.

Persoana dispărută prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1.88 m, greutate 75 kg, păr şaten, ochi căprui, prezintă 3 cicatrici în zona capului pe partea dreaptă, pe antebraţul stâng are tatuat un vapor, în urechea stângă poartă un cercel negru.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

Ionut CORFU (sursa: IPJ Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ