Organizatorul evenimentului de la Tarcau din noaptea de 12/13 mai unde o  dansatoare a prestat dezbracata complet in fata unor adolescenti, s-a ales cu dosar penal, anunta IPJ Neamt. Tanarul de 21 de ani este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Comunicat IPJ Neamt:

Loading...

La data de 17 mai a.c., polițiștii Secției 12 Bicaz s-au sesizat cu privire la faptul că în noaptea de 12/13 mai a.c., în incinta unui local frecventat de tineri, din Tarcău, au fost desfășurate acte de exhibiționism și s-au mimat acte de natură sexuală, fapte ce derivă din materialele foto și video apărute în mass-media.

Întrucât faptele menționate s-au petrecut într-un spațiu public, polițiștii au demarat cercetările asupra organizatorului localului, un tânăr de 21 de ani, din Bicaz.

Cercetările sunt continuate sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Iout CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ