Un cadavru a fost gasit in acesta dimineata in apa lacului din Parcul Central din Roman, jud. Neamt. Descoperirea a fost facuta de un politisti local care se afla in trecere prin zona, fiind apoi alertate autoritatile.

Ca urmare a unei solicitări de la IPJ,  pompierii romașcani au intervenit pentru degajarea unei persoane înecată (bărbat) în apa lacului din Parcul Municipial Roman”, a anuntat ISU Neamt in jurul orei 11:30.

Conform martorilor, ar fi vorba de o persoana destul de tanara, cu varsta intre 16 si 20 de ani, insa informatia nu a putut fi confirmata oficial. Totodata, exista banuiala ca ar putea fi vorba despre o persoana data disparuta. La ora redactarii, cercetarile politistilor privind identificarea persoanei erau inca desfasurare.

Later EDIT: Conform IPJ Neamt, este vorba despre un tanar de 15 ani din Roman. Cadavrul a fost identificat de mama tanarului, care ar fi declarat ca acesta ar fi plecat de acasa in cursul zilei de ieri si nu a mai revenit. Apropiatii baiatului spun ca acesta era cunoscut ca fiind consumator de substante interzise.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.