Polițiștii din Tîrgu-Neamț, Piatra Neamț și Săbăoani au depistat mai mulți șoferi care conduceau sub influența alcoolului pe 21 și 22 iulie. Polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Tîrgu-Neamţ au depistat un bărbat de 35 de ani din Iași, la data de 21 iulie și un bărbat de 59 de ani din Vânători-Neamț, care sunt acum cercetați pentru că s-au urcat băuți la volan. Încă doi bărbați, un tânăr de 25 de ani din Iași (depistat în localitatea Săbăoani) și unul de 42 de ani din Cândești (depistat în Piatra Neamț) sunt cercetați pentru aceeași infracțiune, conform I.P.J. Neamț:

„La data de 21 iulie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Tîrgu-Neamţ au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, din Iaşi, care conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu, din Tîrgu-Neamţ.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei,

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 22 iulie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Tîrgu-Neamţ au depistat în trafic un bărbat, de 59 de ani, din localitatea Vânători-Neamţ, care conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu, din Tîrgu-Neamţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 22 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat în trafic un tânăr, de 25 de ani, din Iaşi, care conducea un autoturism pe strada Progresului, din localitatea Săbăoani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ieri, 22 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, din Cândești, care conducea un autoturism pe strada Dimitrie Leonida, din Piatra-Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.”

Andreea LARGER (sursa I.P.J. NEAMȚ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.