Printre elevii Școlii de Poliție ,,Vasile Lascăr,, din Câmpina,  aflați în practică la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, este și Vlăduț Pașcu.

Acesta ”a gustat” străinătatea alături de părinți timp de 12 ani, și spune că experiențele ca elev în Italia, nu au fost dintre cele mai plăcute, de aceea, când va fi polițist cu acte în regulă, va pune umărul la stârpirea hărțuirilor și violențelor (bullying) din școli. Vlăduț este din comuna Urecheni și tot la Urecheni va face stagiul de practică, în calitate de elev al Școlii de Poliție din Câmpina.

Vlăduț Pașcu a ales să nu se lase copleșit de experiențele copilăriei și să aducă o schimbare. Revenit în țară alături de părinți, a finalizat liceul și a dat admitere la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr,, din Câmpina, unde astăzi este elev.

Profesia de polițist este pentru el o ocazie perfectă pentru a-i ajuta și pe alți copii care devin victime ale bullying-ului…și nu doar pe ei, pe toți membrii comunității unde va fi polițist”, transmite IPJ Neamț.

I.C. (sursa foto- IPJ Neamț)

Vezi si

40 de elevi de la Școala de Poliție din Câmpina, învață meserie la IPJ Neamț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.