În perioada 24 – 26 aprilie a.c., polițiștii au organizat acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 70 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 74 de permise de conducere.

În perioada de referință, la nivelul județului Neamț nu au fost înregistrate evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au constatat, în cele trei zile, peste 70 de infracțiuni, fiind depistate în flagrant delict 6 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au intervenit la aproximativ 400 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost aplicate 551 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 259.585 de lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți, zilnic, în teren și au acționat cu aparatele radar din dotare. În urma acțiunilor desfășurate, au fost reținute 74 de permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.