Dupa ce a emis blasfemia cu ”Isus Hristos provenit dintr-o familie ciudata si nascut din mama surogat”, deputatul USR Neamt Iulian Bulai, lanseaza un nou atac la Biserica Ortodoxa Romana. Acesta își exprima nemultumirea fata de decorarea Patriarhului Daniel de catre presedintele Iohannis, motivand ca șeful BOR nu este de acord cu introducerea educatiei (homo)sexuale in scoli, in forma dorita de USR, adica sa li se explice copiilor ca-si pot schimba sexul sau ca practicile homosexuale sunt ceva normal. Patriarhul este caracterizat de Bulai, drept un barbat in varsta, celibatar, fara copii si fara familie. ”Un grup de bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără să fie parte a unei familii (fără să fi întemeiat o familie), susțin că educația sexuală nu trebuie să ajungă la toți copiii care au nevoie de ea. Adică acele mame sub 15 ani care copii fiind, nasc la rândul lor copii. Sau la acei băieți care devin tați la 16-17 ani.
România este țara din UE cu cele mai multe minore care devin mame. Ceva este greșit și trebuie schimbat.
Acești bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără familie, se opun unei schimbări pentru binele a zeci de mii de copii. A căror copilărie este furată din cauza lipsei de educație.
Astăzi, unul dintre acești bărbați a fost decorat cu cea mai înaltă decorație a statului român.
România educată? Ceva este greșit în șirul acestor acțiuni inconsecvente”, scrie Bulai pe facebook.
Ionut CORFU

3 COMENTARII

  1. Are dreptate dl Bulai. Doar ca vine prea tarziu chestia asta cu educatia sexuala in scoli. Daca erau introduse orele astea pe vremea cand parintii domnului Bulai erau elevi, acum discutam despre alceva.

  2. Parcă îmi rade inima in piept de bucurie când văd că din munculița mea și a băbuței mele ( mde, saizecisti amândoi dar nonbugetari speciali, așa că mai avem de dat la stanga ceva ani) o parte frumușică îmbucura viața și cardurile bancare grase unora că doamna Sosoaca, dl Bulai și mulți alții .
    Sper că și dvs gândiți la fel, da?
    Am fost și sunt contemporan și contributor de asemenea la doua parascovenii cu aleși diametral opuse că doctrina MAN și Parlamentul României .
    Sincer nu vad nici o deosebire între deputații de dinainte de 89 și cei de astăzi dacă e sa fiu corect .
    Valoarea s-a menținut constanta .?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.