Haos in toata regula (nu trebuie uitat că și haosul este o forma de organizare) la Pro Romania Neamt. Conducerea aleasa la inceputul lunii iulie cu incalcarea statutului, a organizat alegeri la organizatia Piatra Neamt, unde a fost ales presedinte, viceprimarul suspendat, Alin Lehăduș.

Conducerea Pro Romania in formula Harbuz- coordonator, Emilia Arcan- primvicepresedinte, plus membrii din Biroul Judetean, a fost invalidata de la centrul partidului, printr-o Rezolutie a Comisiei Naționale de Etica și Arbitraj a partidului, votată in Biroul Executiv Național la inceputul acestei saptamani (mai multe detalii AICI Lovitură de teatru în Pro România! Verdict de la centru: ședință nestatutară, Emilia Arcan pierde funcția, revine Mădălina Ciubotaru).

In mod normal, oamenii inlaturati de la conducere pe 5 iulie, au verde de la centru sa revină pe functii, insa decizia de la Bucuresti este complet ignorata, semn ca în Pro Romania face fiecare ce vrea, iar partidul pare a fi in disolutie, cel putin in judetul Neamt.

Despre decizia venita de la Bucuresti, prin care vechii membri din Biroul Judetean erau repusi pe functii, Harbuz a afirmat pe un grup de comunicare interna din partid (foto- captura de ecran), ca este ‘‘o fituica redactata de un grupulet de interese”. Cu alte cuvinte, Harbuz spune ceva de genul ”partidul sunt eu”, nu e Ponta sau Biroul Executiv National. De precizat, ca pana astazi, Pro Romania Neamt nu a emis niciun punct de vedere oficial privind rezolutia venita de la centru.

Prin urmare, exista toate șansele ca alegerile de ieri din organizatia Piatra Neamt sa fie invalidate de Bucuresti, iar Alin Lehadus sa obtina al doilea titlul de ”suspendat”: si viceprimar suspendat si presedinte suspendat.

Comunicatul de presa prin care ”gruparea Harbuz” din Pro Romania Neamt, anunta rezultatele alegerilor de la Piatra Neamt: ”Ieri, 22 iulie 2021, a avut loc Conferința Organizației Municipale PRO ROMÂNIA Piatra Neamț. Au fost prezenți 215 participanți.

Conform noului statut al PRO ROMÂNIA, au fost constituite și votate, pentru un mandat de 4 ani, structurile de conducere la nivelul Organizației Municipiului Piatra Neamț. Membrii noilor structuri de conducere au fost aleși prin vot secret.

Președinte al organizației Municipale Piatra Neamț a fost ales domnul Alin Lehăduș.

Au fost aleși și delegații pentru Conferința Județeană PRO ROMÂNIA Neamț, în număr de 75.

Motivați de sloganul “Never give up!”, continuăm activitatea politică.

Împreună suntem mai puternici!

Astfel, noua conducere a organizației PRO ROMÂNIA Piatra Neamț are următoarea componență:

Președinte – Alin LEHĂDUȘ;

Prim-vicepreședinte – Mădălina-Elena ZBRANCA;

Prim-vicepreședinte – Mihai TROFIN;

Vicepreședinte – Radu BEREJAN;

Vicepreședinte – Andrei NICA;

Vicepreședinte – Alexandru FLOREA;

Vicepreședinte – Olivian BEZEM;

Vicepreședinte – Radu DINCĂ;

Vicepreședinte – Ștefan RUSEI;

Vicepreședinte – Andrei GHERGHELAȘ;

Secretar General – Cristian TICUȘAN.

Din cadrul Biroului Executiv municipal fac parte, de drept, conform statului și:

Președintele organizației de Tineret – Mihnea OBROCEA

Președintele organizației de Femei – Aurelia ZARGIU;

Președintele organizației de Seniori – Aurel MOROIU;

Președintele organizației de Antreprenori – George MATEESCU.

Anul 2020 a fost anul provocărilor, anul în care echipa PRO ROMÂNIA Piatra Neamț a intrat pentru prima dată în cursa pentru câștigarea alegerilor locale. Mă bucură faptul că am reușit să construim o echipă care își dorește să schimbe în bine comunitatea în care trăim. Acum ne aflăm în punctul zero, moment în care trebuie să punem bazele unei organizații puternice pentru anul 2024. În calitate de președinte ales al organizației municipale, principalul meu obiectiv este consolidarea organizației pe scena politică nemțeană, în acord cu interesele cetățenilor. Prin eforturi comune și determinare vom obține cel mai bun rezultat la alegerile locale din anul 2024”, a declarat Alin Lehăduș

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Căcarea Troiei by Liviu Harbuz! În curând, mărețul pepene va fi consilierul lui Carabelea, pișând astfel, trade mark Harbuz, linia partidului dictată de Ponta. În sfârșit Livache se va afla acolo unde îi este locul: purtător de servietă al unuia care știe să și câștige alegeri, nu doar să participe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.